0258 251 81 82
Ana Sayfa
Şirket Profili
Ürünler
Hizmetler
Projeler
Üretim
Kariyer
İletişim
ŞİRKET PROFİLİ
Hakkımızda
Misyon ve Vizyon
Kalite Politikası
Bayiliklerimiz
icerikResimler/456874206_58696.jpg

Mercek Alüminyum Cephe Sistemleri, güvenirliği kendine temel prensip olarak kabul eden Denizli merkezli bir firmadır. Alüminyum cephe konusunda, gelişmiş makina parkuru ve deneyimli teknik ekibi ile hizmet vermektedir.
Alüminyum cephe sistemleri, özel çözümler ve uygulama teknikleri gerektiren bir iş alanı olduğundan; işçilikte kullanılan ana ve ara elemanların güvenirliği, fonksiyonelliği ve dayanıklılığı vereceğimiz hizmeti doğrudan etkileyeceğinden, teknolojik gelişmeler yakından takip edilerek müşteri memnuniyetli çalışmalar ön planda tutulmaktadır.

Bahsi geçen başlıca uygulamalarımız; alüminyum ve PVC doğrama imalat ve montajı, strüktürel silikon giydirme cepheler, kapaklı cepheler, panel sistem cepheler, skylight çatı ışıklık sistemleri, transparan cepheler, ofis bölme sistemleri, güneş kırıcılar, kompozit panel levha kaplama, kompakt laminat dış cephe kaplama, seramik cephe, terra-cotta, andezit taş kaplama, saçaklar, kanopiler, çelik konstrüksiyon işleri, küpeşte, kapı otomasyon sistemleri, sandviç paneller ana üretim ve montaj kalemlerimizdir.

Pazarlama departmanı bünyesinde kurulu tasarım ekibimizle, binalara 3 boyutlu estetik görünümler kazandırılmaktadır. Mercek Alüminyum ülkemizde önemli bir çok projeye imza atarak çevremize görsel güzellik kazandırmıştır. Firmamız, projelendirmeden uygulama sonrası hizmete kadar işin her aşamasında; kaliteli hizmet, güvenirlilik, güleryüz ve zamanında iş teslimi konularında son derece hassas olmuştur. Bu usurların kendisine kazandıracaklarının bilinciyle hareket etmiştir.