0258 251 81 82
Ana Sayfa
Şirket Profili
Ürünler
Hizmetler
Projeler
Üretim
Kariyer
İletişim
SARAY A2 Mineral Dolgulu
Saray Alüminyum
Kleidco Aluminium
Winsa Pvc
Hırdavat Ürünleri
Özgenç Makina

0.5mm PVDF / Anti graffiti PVDF boyalı levha +3mm A2 sınıfı yanmaz mineral dolgu + 0.5 mm epoksi polyester boyalı levha

 

SARAY A2 Mineral DolguKalınlıkAlaşımBoya
Üst Yüzey Alüminyum 0.50 mm 3005/3003 H16 PVDF Boyalı
Çekirdek 3mm Mineral Dolgu    
Alt Yüzey Alüminyum 0.50 mm 3005/3003 H16 Epoksi Polyester Boya
Toplam Ağırlık : 9.50 kg/m2

 

Saray Gurubu olarak yıllarca süren ARGE çalışmalarımız neticesinde Türkiye'de ilk ve tek Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Alüminyum Kompozit Panei üretimine başlamış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Daha önceleri ülkemizde üretilemeyen ve dünyada sadece Almanya, Amerika ve Japonyada birer firma tarafından üretilebilen bu yüksek teknolojik ürünü kendi tesislerimizde ve kendi geliştirdiğimiz teknoloji ile artık üretebilmekteyiz.

 

A2 Sınıfı Alüminyum kompozit Paneller binaların cephe giydirmelerinde cephelerin kaplanması amacı için kullanılmakta olup özelliği yangına karşı en üstün performan sağlayan yanmaz statüsünde bir malzeme olmasıdır. Dünyanın çeşitli bölgerlerinde ve çeşitli binalarda çıkan yangınlar, yapılarda yanmaz sınıfı malzemelerin kullanılmasını zorunlu hale getirmiştir. En ufak ateş kıvılcımlarının bile bir yapıyı kısa sürede söndürülmesi zor bir yangına dönüştürebilmektedir. Ülkemizde bu konuyla ilgili Bakanlar Kurlunun 10.08.2009 tarihinde 2009/15316 sayılı kararı ile resmi gazetenin 27344 saysynda yayınlanan "Binaların Yangından Korunması" yönetmeliğine göre; bina yüksekliği 21.5m'den fazla olan yapılarda A sınıfı yanmaz malzeme kullanılması zorunludur.

 

Mineral Dolgulu A2 Paneller toplamda 4mm kalınlığında olup, 3mm kalınlığındaki yanmaz mineral esaslı dolgu malzemesinin üstüne ve altına 0.5mm kalınlığındaki alüminyumlaın tutkal yardımı ile lamine edilmesinden meydana gelmektedir. Üstte kullanılan Alüminuum'un PVDF tekniği ile boyanması sayesinde dış hava şartlarında maksimum dayanım sağlanmış olur. PVDF boya teknoljisi ile üretilen panellere 20 yıl garanti verillmektedir. Bu üründeki yüksek teknoloji ve zor olan ksıım % 95 organik malzemelerden oluşan mineral dolguyu sürekli bir şekilde (continous) ve aynı kalınlıkta levha halinde üretebilmektir.

 

Saray Gurubu olarak en önemli hedeflerimizden biri de sürekli yeni ve yenilikçi ürünler üretmek ve bu sayede ithalatı yapılan ürünlerin önüne geçerek Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktır.Yapıcağımız yerli üretim sayesinde ve ithalatın olamaması durumunda her yıl 80 Milyon Dolara yakın ülkemizde bir doviz tassarrufu sağlanabilir Saray A2 sınıfı Alüminyum kompozit Panellerin tüm yanmazlık ve kalite testleri gerek yerli gerekse uluslararası laboratuar tarafından test edilip sertifikalandırılmıştır.